Trabzonspor'da Divan Başkanı Sürmen: "Onlara hakkımı helal etmiyorum"

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Divan Başkanlık Kurulu seçimi gerçekleştiriliyor.

Bordo mavili ekipte Divan Başkanı olarak görev yapan ve yeniden aday olmayacağını açıklayan Ali Sürmen, seçim salonunda açıklamalarda bulundu.

Sürmen'in açıklamaları şu şekilde;

Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Seçimli genel kurul ama aynı zamanda benim de veda genel kurulum, hoş geldiniz.

Trabzonspor'un efsanelerini burada anmamak büyük eksiklik olur. Hayatını kaybedenleri rahmet ve minnetle anıyoruz.

Trabzonspor'un birçok kez şampiyonluk hakları çalındı. Şike davasını takip eden avukatlar arasındaydık. Orada görev yapan avukat arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.

surmen.webp

Fenerbahçe'yi yargı kararları aklamadı. Fenerbahçe'nin 2010-2011 şampiyonluğu TFF tarafından onaylanmak istediğinde, Trabzonspor temsilcisi Muhammet Atal muhalefet etmişti. Daha sonra gelen ve Fenerbahçe'yi küme düşürmekten kurtaran yönetimde ne yazık ki bir Trabzonlu vardı.

2010-2011 şampiyonluğumuz çalındığı için intihar eden çocuklarımızın vebali vardır. 2010-2011 şampiyonluğumuzu lekelemek için cezaevine giren Sadri Şener ve Nevzat Şakar'a minnet borcumuz var. İyiyi ve kötüyü unutursak olmaz. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Kupanın Fenerbahçe'nin müzesinde olduğunu söyleyenler olabilir ama o maddi bir durumdur. Hak ve adalet varsa o kupa Trabzonspor'undur. 8. şampiyonluk için Ahmet Ağaoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.

10 yılda 6 şampiyonluk, 38 yılda 2 şampiyonluk. Bunu irdelemek ve ders çıkarmak durumundayız.

Gerçeği bildiği halde benim üzerimden Trabzonspor'u lekelemek için ellerinden geleni yapanlar var. Onları Allah'a havale ediyor ve hakkımı helal etmiyorum. Mutluluk için bir koltukta olmaya gerek yok. Mutluluk için sadece Trabzonsporlu olmak yeterli.

Keşke şampiyonluk sonrası 10-15 transfer yapılmasa ve mali sorunlar yaşanmasaydı. Ancak Başkan Ertuğrul Doğan'a kulübü mali açıdan rahatlatmak için verdiği mücadele dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ona da benim gibi haksızlıklar yapıldı. Kendilerinin de yaşanan süreçten çıkaracağı dersler vardır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler