Trabzonspor'da deprem!

Trabzonspor bugün oldukça çalkantılı saatler geçirdi.Kulüpten gelen istifa haberleri üzerine gözler bir anda kulüp tüzüğüne çevrildi. Yöneticilerin yarısından çoğunun istifa etmesi yönetim düşüyor mu sorularını akıllara getirdi.İşte bugün yaşananlar ve tü

Trabzonspor'da deprem!

Trabzonspor bugün oldukça çalkantılı saatler geçirdi.

Kulüpten gelen istifa haberleri üzerine gözler bir anda kulüp tüzüğüne çevrildi. Yöneticilerin yarısından çoğunun istifa etmesi yönetim düşüyor mu sorularını akıllara getirdi.

İşte bugün yaşananlar ve tüm gelişmeler...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bügüne kadar yapmış olduğu hatalar sonucunda yönetimden bir çok isim istifa ederken bugün gelen haberler bomba etkisi yarattı.

Hacıosmanoğlu son olarak TFF Başkanlığı seçiminde Yıldırım Demirören'i destekleyerek hem taraftarı hem de camiayı karşısına alınca yeni bir kriz patlak verdi ve yöneticilerden Ahmet Emre Turan ile Köksal Sadıklar istifa etti.

İSTİFALARIN ARDINDAN NELER YAŞANDI?

Resimlerin üzerine tıklayarak gelişmeleri detaylı olarak öğrenebilirsiniz;

164008.jpg

164037.jpg

62-004.jpg

164055.jpg

164069.jpg

s-003.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor