Trabzonspor’da dengeler değişti! İşte en çok kazanan yerli futbolcu…

Trabzonspor gelecek sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken takım içi ücret dengeleri de değişmeye başladı.

Trabzonspor’da dengeler değişti! İşte en çok kazanan yerli futbolcu…

Haber61 Spor Servisi- Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

Bu noktada transfer çalışmalarını sürdüren ve önemli isimleri kadrosuna katan bordo mavililere bu durum maliyet olarak da yansıyor. Yıllık tavan ücretin 1.5 Milyon Euro olarak uygulandığı Trabzonspor’da bu durum yıllık imza ücretleriyle aşılmaya başlanırken yeni transferlerin çoğunluğu takımın en çok kazananları haline geldi.

dorukhan toköz trabzonspor Haber61'in derlediği bilgilere göre; Fırtına’da en çok kazanan yerli futbolcu geçen sezonun devre arasında transfer edilen Yunus Mallı iken artık Dorukhan Toköz oldu.

Yunus Mallı imza parası haricinde yıllık 8 Milyon 930 Bin TL garanti ücret kazanırken yeni transfer Dorukhan Toköz ise imza parası hariç yıllık 9 Milyon TL garanti ücret kazanacak. Böylelikle Dorukhan Trabzonspor’un en çok kazanan yerli futbolcusu unvanının sahibi oldu.

Bordo mavili takımda Dorukhan ve Yunus’un ardından ise en çok kazanan yerli futbolcu yıllık 5 Milyon TL garanti ücret ile Berat Özdemir ve bir diğer yeni transfer İsmail Köybaşı.

Trabzonspor’un yerli yıldızlarından Uğurcan Çakır 3.5 Milyon TL kazanırken Abdülkadir Ömür 2 Milyon 750 Bin TL yıllık garanti ücret kazanıyor. Bu iki futbolcu için yeni sezon öncesi iyileştirme yapılması bekleniyor.

Öte yandan takımın en çok kazanan isimleri ise yıllık imza paraları hariç, 1.5 Milyon Euro olan yıllık garanti tavan ücret ile sırasıyla Marek Hamsik, Gervinho ve Nwakaeme.

Trabzonspor’da hangi futbolcu ne kadar kazanıyor? Tüm detaylar için tıklayın.

En çok kazanan 10 yerli futbolcu ise şu şekilde;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor