Trabzonspor’da değişim: Transferleri onlar yapıyor!

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu’dan transferler konusunda önemli açıklama.

Trabzonspor’da değişim: Transferleri onlar yapıyor!

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor’da sezon başında oluşturulan ve yapılan transferlerden verim alınamaması ile tepkilerin odağına yerleşen Scout ekibinde yapılan revizyon sonrasında devre arasındaki transferler için Trabzonspor’un içerisinde daha önceden oynamış oyuncuların görüşlerinin alındığı bildirildi.


Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu Joao Pereira ve Emmanuel Mas için Antalya’da sürdürülen kampta düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada “transferleri Trabzonspor’da mevcut daha önce oynamış Trabzonspor’un futbol akıllarından diye tabir edebileceğimiz abilerimize de bu futbolcularımızı izlettiğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

AHMET ÇUBUKÇU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çubukçu konu ile ilgili olarak, “Yaklaşık 1 yıllık bir dönem içindeyiz bir yönetim olarak. 1 yılımızı yeni doldurduk. Devre arasında gelmiştik. 2 transfer yaptık. Sezon başında Scout ekibi ve diğer ekiplerle birlikte toplu olarak 7 transfer yaptık. Bu transferlerde katkısı olanların sayısı fazla değil. Bu dönem içinde Trabzonspor’a çok fazla katkı sağlamasalar da yine de oyun içinde olmayı hedeflediler. Çok iyi sonuç çıkaramadık. Teknik Direktörümüzde bu konuda bazı açıklamalar yapmıştı. Scout ekibinde belirgin bir revizyon uygulandı. Transferlerini gerçekleştirdiğimiz arkadaşlarımızın Trabzonspor’un içerisinde daha önceden oynamış oyuncularımıza da izlettirdiğimizi belki kimse bilmiyor ama buradan söylemek istiyorum. Defalarca hem bizim hocamız ve hocamızın yardımcıları tarafından da canlı olarak izlendiler. Biz artık sadece video yoluyla değil oyuncuları canlı olarak izleyerek almayı hedefledik ve bu iki arkadaşımızı da bu şekilde aldık. Trabzonspor’da mevcut daha önce oynamış Trabzonspor’un futbol akıllarından diye tabir edebileceğimiz abilerimize de bu futbolcularımızı izlettiğimizi belirtmek istiyorum. Bizim sistemimiz bu şekilde inşallah faydalı olurlar.  Bütün amacımız Trabzonspor’u hak ettiği üst sıralara doğru tırmandırmaktır. Böyle olursa bütün camianın daha çok desteğini alacağız. Sadece galibiyetlerde değil mağlubiyetlerde de takımımızın yanında olmamız gerektiğini de buradan camiamıza hatırlatmak istiyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor