Trabzonspor’da değişim rüzgarları

Spor Toto Süper Lige iyi başlayan ardından sert düşüş yaşayan Trabzonspor’da değişim olumlu futbol anlamında sürüyor. Teknik Direktör Shota  Arveladze yönetiminde çıktığı 13 maçtan sadece 3’ünü kazanabilen Bordo-Mavili ekip Sadi Tekelioğlu’nun takımın baş

Trabzonspor’da değişim rüzgarları

Spor Toto Süper Lige iyi başlayan ardından sert düşüş yaşayan Trabzonspor’da değişim olumlu futbol anlamında sürüyor. Teknik Direktör Shota  Arveladze yönetiminde çıktığı 13 maçtan sadece 3’ünü kazanabilen Bordo-Mavili ekip Sadi Tekelioğlu’nun takımın başına geçmesiyle kazanma alışkanlığını yeniden kazandı.

Sadi Tekelioğlu ile Trabzonspor çıktığı 7 maçın 5’ini kazanırken hoca tartışmalarının gölgesinde ben buradayım mesajını alınan saha sonuçlarıyla vermeyi sürdürüyor. Takım da aidiyet duygusunun yeniden geri geldiği gözlenirken bazı futbolcuların form tuttuğu da gözlerden kaçmadı.

Alt yapıdan kadrosuna kattığı isimlerle sonuca giden başarılı çalıştırıcı çok paralar harcayarak yabancı pahalı oyuncular kadar burada da bizlerin ne denli cevherlere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.

Büyük umutlarla transfer edilen Dame  N’doye çıktığı 14 karşılaşmada sadece 1 gol atabilirken Eskişehirspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarında bulduğu 32 dakikalık süreye 2 gol sığdırmayı başaran Muhammet Beşir’de Trabzonspor’un ilerisi adına umut veren oyuncuların başını çekmeyi sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler