Trabzonspor'da değişim rüzgarları esti! Devre arası öncesi Avcı kararını verecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın devre arası transfer planlaması önümüzdeki süreçte oynanacak 3 maç sonrası netleşecek.

Trabzonspor'da değişim rüzgarları esti! Devre arası öncesi Avcı kararını verecek

Trabzonspor, Süper Lig’in 14'üncü haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı kendi evinde Kayserispor, deplasmanda Gaziantep FK ve ardından sahasında Samsunspor ile oynayacakları maçlar sonrasında hem mevcut kadroda yetersiz gördüğü oyuncularla ilgili, hem de ihtiyaç duyulan bölgeler kaynaklı transfer talebini yönetime iletecek.

Performanslarından memnun olmadığı oyuncularını bu 3 maçlık periyotta yeniden görecek olan Avcı, gidişata göre yönetime rapor sunacak.

Öte yandan Abdullah Avcı ligin 12’nci haftasında sahasında konuk ettiği Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, isim vermeden bazı oyuncularına mesaj vermişti.

"GELİŞMİYORSA YAPACAK BİR ŞEY YOK, BAY BAY"

Tecrübeli teknik adam, takımının hatalı gol yediği pozisyona atıfta bulunarak, “Hem parçada hem görselde çalışıyorum, sonra tekrar sahada çalışıyorum. Eğer aynı gelişmiyorsa yapacak bir şey yok, bay bay. Net, bu bir organizasyon oyunu. Teşekkür ediyorum ama gelişimimizi hızlandırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı değişim düğmesine basarken forma şansı bulamayan oyuncular şöyle;

Umut Bozok, Fernandez, Umut Güneş, Göktan Gürpüz, Kourbelis, Teklic, Benkovic, Arif Boşluk, Hüseyin Türkmen, Keren Şen.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler