Trabzonspor'da değişim rüzgarı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetlerinin ardından Torku Konyaspor karşısında farklı bir sistemle çıkmanın planlarını yapıyor.    Spor Toto Süper Lig'de son iki haftayı puansız kapatan bordo-mavililer, Hüse

Trabzonspor'da değişim rüzgarı!
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetlerinin ardından Torku Konyaspor karşısında farklı bir sistemle çıkmanın planlarını yapıyor. 
 
Spor Toto Süper Lig'de son iki haftayı puansız kapatan bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağı Torku Konyaspor maçına dönüm maçlarından biri olarak bakıyor. Teknik direktör Shota Arveladze, bir yandan oyuncuların bozulan morallerini düzeltmek için çaba harcarken, diğer taraftan ise rakibi analiz ediyor. Torku Konyaspor karşısında gol yollarındaki sıkıntıyı gidermek için farklı bir formülle takımını sahaya sürmenin planlarını yapan Gürcü teknik adam, kafasındaki ilk 11'i de şekillendirmeye çalışıyor.
 
Son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle sıkıntılı bir döneme giren ve Torku Konyaspor engelini mutlak geçmeyi amaçlayan bordo-mavililer, bu maçta daha çok hücum zenginliğini ön plana çıkarmayı hedefliyor. Gürcü teknik adamın yapılan taktik antrenmanlarda 3 bölge üzerinde durduğu gözlenirken, antrenmanlarda oyuncularını sürekli uyardığı gözlendi. Antrenman sırasında hata yapan oyuncularıyla tek tek görüşmeler yaptığı görülen Shota Arveladze'nin, diğer antrenmanların aksine farklı bir görüntü sergilediği görüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor