Trabzonspor'da Coşkun Öztürk açıkladı! "Yardımlar devam edecek"

Trabzonspor'da yönetici Coşkun Öztürk, Trabzon'da amatör kulüplerine yardımların devam edeceğini ifade etti.

Trabzonspor'da Coşkun Öztürk açıkladı! "Yardımlar devam edecek"

Trabzonspor Kulübü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi tarafından geçtiğimiz günlerde amatör spor kulüplerine yapılan malzeme dağıtımı ile ilgili açıklamaya yapıldı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi olan, aynı zamanda Trabzon ASKF yönetiminde de yer alan Coşkun Öztürk, malzeme desteğinin ilk etapta futbolda alt yapısı olan kulüplere yapıldığını, bu yardımların tüm kulüpleri kapsayacak şekilde devam edeceğini belirtti. Öztürk, şu bilgilendirmeyi yaptı:

“Öncelikle ifade etmek isteriz ki bu güzel organizasyon, ASKF'nin planlaması ve Trabzonspor'un destek vermesi ile gerçekleştirilmiştir. ASKF Yönetimi olarak önceliği alt yapısı olan takımlarımıza verme sebebimiz, kulüplerimizi altyapı çalışmalarına teşvik etmek ve daha çok çocuğumuzun spor yapmasına katkıda bulunmaktır.

Bundan sonra da desteklerimiz, alt yapısı olmayanlar dahil tüm kulüplerimizi kapsayacak şekilde devam edecektir. Trabzon'daki bütün amatör kulüpler Trabzonspor Akademisinin ön bahçesidir ve her konuda biz Trabzonspor ve ASKF olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda yılbaşında tüm amatör kulüplerimize futbol topu dağıtacağımızı da müjdelemek isterim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler