Trabzonspor'da Cardozo şoku!

Trabzonspor'da yaşanan mali kriz nedeniyle Bosingwa,Constant ve Medjani'nin takımdan ayrılmasından sonra bugün yaşanan bir gelişme şok etkisi yarattı. Bordo mavili takımın golcüsü Oscar Cardozo'nun Trabzon'u terkettiği iddia edildi. Cardozo'nun bugün idma

Trabzonspor'da Cardozo şoku!

Trabzonspor'da yaşanan mali kriz nedeniyle Bosingwa,Constant ve Medjani'nin takımdan ayrılmasından sonra bugün yaşanan bir gelişme şok etkisi yarattı.

Bordo mavili takımın golcüsü Oscar Cardozo'nun Trabzon'u terkettiği iddia edildi. Cardozo'nun bugün idmanın ardından kardeşiyle buluştu ve havalimanına gitti. Cardozo'nun havalimanında olduğunu öğrenen Trabzonsporlu yöneticiler Paraguaylı oyuncuya ulaşamayınca bir anda panik yaşandı.

Daha önce kongreye kadar süre istenen ve ikna edilen Cardozo'nun havalimanında görülmesi şok etkisi yaratırken Trabzon'u terk etti iddiaları bir anda ortaya atıldı. Ancak Cardozo'nun kardeşini yolculamak için havalimanına gimiş olabileceği kaydedildi.

İlk etapta ulaşılamayan Cardozo hakkında kulüp yetkilileri yoğun bir telefon trafiğinin ardından basın mensuplarına golcü oyuncunun İstanbul'a gittiğini ve bu gece Trabzon'a döneceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor