Trabzonspor'da can sıkan bekleyiş!

Bordo mavili takımda bu konu herkesin canını sıkıyor

Trabzonspor'da can sıkan bekleyiş!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro için transfer çalışmalarını titizlikle yürütürken bir yandan da kadroda düşünülmeyen isimlere resmi teklif gelmemesinin sıkıntısını yaşıyor.

Hem mali yükten kurtulmak hem de kadrodaki sözleşmeli futbolcu sayısını minimuma indirmek isteyen bordo mavili yönetim transfere harcadığı mesai kadar kadroda düşünülmeyen futbolcuların gönderilmesi için de çaba sarfediyor.

İlk aşamada Luis Ibanez, Muhammet Demir, Aykut Demir ve Sefa Yılmaz ile kesin olarak yolları ayırmak isteyen Trabzonspor yönetimi bu futbolculara resmi teklif gelmemesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Bu futbolcuları en az zararla elden çıkarmak isteyen bordo mavililerin son ana kadar teklif beklemeyi sürdüreceği ancak son çare olarak Zeki Yavru ve Musa Nizam'da yapıldığı gibi sözleşmelerini karşılıklı olarak feshederek yıllık ücretlerinden kurtulmayı seçeceği belirtiliyor.

ONAZİ, YUSUF VE RODALLEGA

Bordo mavili ekipte bazı isimler için de istenilen düzeyde resmi teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alınacağı bildirildi. Bu isimlerin başında takımdan ayrılmayı kafasına koyan Yusuf Erdoğan bulunurken ödemesinin geciktiği için sorun çıkaran ve sorunun çözülmesiyle kampa katılan Onazi yer alıyor. Ayrıca Rodallega'nın da yüksek bir teklif gelmesi ve alternatifi bulunması halinde transferine onay verileceği belirtiliyor.

GENÇ İSİMLER DE KİRALIK

Mali yükü yüksek olan bu 4 futbolcuyu elden çıkarmayı ilk hedef olarak belirleyen Fırtına, gelecek sezon takımda forma şansı bulmakta zorlanacak genç oyuncuları da yeniden kiralık olarak göndermeyi planlıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor