Trabzonspor’da çalışanların durumu netleşiyor

Trabzonspor gelecek yıl planlamalarını hayata geçirmek adına girişimlerini yoğunlaştırırken kulüp personellerinin akıbeti başkan Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu’nun  alacağı karar doğrultusunda netlik kazanacak. Personel harcamalarını Uefa Mali Fa

Trabzonspor’da çalışanların durumu netleşiyor

Trabzonspor gelecek yıl planlamalarını hayata geçirmek adına girişimlerini yoğunlaştırırken kulüp personellerinin akıbeti başkan Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu’nun  alacağı karar doğrultusunda netlik kazanacak.

Personel harcamalarını Uefa Mali Fair Play kriterleri doğrultusunda düzenlemeye çalışan yönetimin 20 milyon TL civarında giderinin olduğu bu rakamın UEFA kriterleri doğrultusunda  ilk etapta 14 milyon TL'ye çekilmesi ardından ise 7 milyon TL'ye çekilmesi amaçlandığı ifade edildi.

Geçtiğimiz  günlerde kulübe gelen profesyonel çalışma firmasının birimlerde çalışan görevliler hakkında kapsamlı bir rapor hazırladığı hangi birimde kaç personel çalışması gerektiği ve kulüp personellerinin bu işte ne kadar yeterli olup olmadıkları hakkında kapsamlı bir rapor hazırlanarak Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu’ya verildiği belirtildi.

Yapılacak değerlendirmenin ardından kulüp personelinin geleceği ile ilgili nihai kararı başkan Usta ve Ahmet Çubukçu’nun değerlendireceği ve bununla ilgili kararın önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor