Trabzonspor'da Cafer Tosun ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'un genç futbolcusu Cafer Tosun, Bordo-Mavili formaya veda etti.

Trabzonspor'da Cafer Tosun ile yollar ayrıldı

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un kendisinden çok şey beklenen altyapı oyuncularından biri olan Cafer Tosun, Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cafer, "9 yaşında heyecanla, umutla ve sevinçle girdiğim bu yoldan 19 yaşımda ayrılıyorum. Bu süre zarfında çok güzel duygular yaşadım. 16 yaşında A Takım formasını giymek nasip oldu. Uzun yıllar bu formayı giymek isterdim ama kısmet değilmiş. Üstümde emeği olan herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Cafer Tosun , gelecek sezon Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'de forma giyecek.

Trabzonspor'da bir ayrılık daha!

Karagümrük, Cafer Tosun transferini böyle açıkladı: "CAFER TOSUN, KARAGÜMRÜK’TE!‬ ‪Kulübümüz yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Trabzonspor’dan 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Cafer Tosun’u kadrosuna katmıştır.‬ ‪Transferin camiamız için hayırlı olmasını dileriz.‬ ‪Başarılar Cafer!‬"

Trabzonspor'da bir ayrılık daha!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler