Trabzonspor'da büyük tasarruf

Başkan Muharrem Usta'nın hayata geçirdiği kemer sıkma hamlesinden yaklaşık 55 milyon TL tasarruf edildi. Usta; futbolcularının sözleşmelerini yenilemeleri, kulübün sırtına büyük yük bindiren ancak takıma katkı sağlayamayan oyuncuların kiralanması, Trabzon

Trabzonspor'da büyük tasarruf

Başkan Muharrem Usta'nın hayata geçirdiği kemer sıkma hamlesinden yaklaşık 55 milyon TL tasarruf edildi.

Usta; futbolcularının sözleşmelerini yenilemeleri, kulübün sırtına büyük yük bindiren ancak takıma katkı sağlayamayan oyuncuların kiralanması, Trabzonspor'dan yıllık 2.6 milyon euro garanti ücret alan Mbia'nın satılması ve sorunlu şekilde takımdan ayrılan oyuncular ile masaya oturulmasının Trabzonspor'a tam 55 milyon TL kazanç sağladığını söyledi.

Başkan, önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir toplantı düzenleyip 1.5 ayda yaptıklarını Trabzonspor camiası ile paylaşacaklarının altını çizerken, "Bütçede olağanüstü bir yere geldik. Yaptığımız hamleleri ve yıllık oyuncu giderini 130 milyon TL'den 75 milyon TL'ye nasıl indirdiğimizi Trabzonspor camiasına anlatacağız. Burada adeta gelenek haline gelmiş gelene, gidene 2.5 milyon euro vermek. Biz bu geleneğe son verdik, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler