Trabzonspor’da Bülent Yıldırım tedirginliği

Süper Lig’in 24. Haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa İstanbul’da karşılaşacak.

Trabzonspor’da Bülent Yıldırım tedirginliği

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig’in 24. Haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak, 4 Mart 2019 Pazartesi günü saat 20.00’da oynacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

Bülent Yıldırım Trabzonspor’un toplam 37 maçını yönetirken bunların 20’si deplasmanda oynandı.

Oynanan 37 karşılaşmada 13 galibiyet alan Trabzonspor 17 maçtan mağlup ayrılırken 7 maç da berabere biterken 1’de kırmızı kart gördü.

Trabzonspor, Bülent Yıldırım’ın yönettiği deplasmandaki 20 karşılamada ise 9 galibiyet 6 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. 1 de kırımızı kart gördü.

Bülent Yıldırım, Kasımpaşaya ise evinde uğurlu geliyor. Yıldırım, Kasımpaşa’nın evinde oynadığı 10 maçı yönetirken, ev sahibi ekip bunların 6’sını kazandı, 3’ü ile berabere kaldı ve sadece 1’ini kaybetti.

Yıldırım bu sezon Trabzonspor’un 6 maçında görev aldı. 5 maçta VAR hakemi olan Yıldırım, 1 kez de orta hakem olarak görev yaptı.

Yıldırım'ın VAR'da olduğu karşılaşmalarda bordo-mavili takım Galatasaray'a 3-1, Malatyaspor'a 5-0 yenilirken, Kayseri'yi 2-0 ve Sivas'ı 3-1 yenmişti. Ankaragücü ile de berabere kalmıştı.

Yıldırım'ın düdük çaldığı Erzurumspor sınavı ise 0-0 sona ermişti.

Özellikle Galatasaray ve Ankaragücü maçlarındaki VAR kararları nedeniyle sert tepki gösterilmişti.

.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler