Trabzonspor'da bu transfer daha bitmedi

KUTAY RESMEN GİTMEDİ Altay, altyapısından yetişip 2011 yazında 2.3 milyon TL bonservisle Kayserispor'a transfer olduktan sonra bu sezon Trabzonspor'un yolunu tutan 21 yaşındaki Okay Yokuşlu'nun Altay'da forma giyen kardeşi Kutay'ı da beraberinde götürmesi

Trabzonspor'da bu transfer daha bitmedi
KUTAY RESMEN GİTMEDİ
Altay, altyapısından yetişip 2011 yazında 2.3 milyon TL bonservisle Kayserispor'a transfer olduktan sonra bu sezon Trabzonspor'un yolunu tutan 21 yaşındaki Okay Yokuşlu'nun Altay'da forma giyen kardeşi Kutay'ı da beraberinde götürmesi soru işareti yarattı. 2010'dan beri Altay altyapısında oynayan 16 yaşındaki Kutay'ın henüz resmi sözleşme imzalamadığı öğrenildi.
 
Altay yönetimi, "Okay ailesiyle birlikte Trabzon'a yerleşince Kutay da yaşı küçük olduğu için onlarla gitmek zorunda kaldı. Şu an için yasal geçiş söz konusu değil. İki kulüp arasında protokol yapılacak. Trabzonspor'la idmanlara çıkan Kutay, profesyonel sözleşme imzaladığında Altay yetiştirme bedeli almaya hak kazanacak" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor