Trabzonspor'da bu isimlerin bileti kesildi

Gelecek sezonun şampiyon kadrosunu şimdiden kurma hesapları yapan Trabzonspor’da yönetim, yaklaşan devre arası transfer dönemi öncesinde kadroda revizyona gitmeye hazırlanıyor. Bordo-Mavili ekibin çiçeği burnunda başkanı Muharrem Usta ve kurmayları, kadro

Trabzonspor'da bu isimlerin bileti kesildi
Gelecek sezonun şampiyon kadrosunu şimdiden kurma hesapları yapan Trabzonspor’da yönetim, yaklaşan devre arası transfer dönemi öncesinde kadroda revizyona gitmeye hazırlanıyor. Bordo-Mavili ekibin çiçeği burnunda başkanı Muharrem Usta ve kurmayları, kadrodaki şişkinliği gerekçe göstererek teknik direktör Sadi Tekelioğlu’ndan gidecekler ve kalacaklar listesi istedi. Tekelioğlu’nun yönetime sunduğu ve içinde 9 futbolcunun yer aldığı liste, Bordo-Mavili ekipte büyük bir temizlik operasyonuna imza atılacağını ortaya çıkardı. 
 
Douglas ve Esteban gidiyor
 
Sadi Tekelioğlu’nun belirlediği listenin başında, büyük umutlarla transfer edilen Douglas ve Esteban yer alıyor. Kupada kadroya girmekte zorlanan kaleci Esteban ve yönetime ‘oynatmayacaksanız beni gönderin’ mesajı ileten Douglas’ın devre arasında takımdan gönderileceği öğrenildi. Bu sebeple iki oyuncunun menacerleri görüşme için yönetim tarafından Trabzon’a davet edildi. 
 
Yerlilere kolaylık sağlanacak
 
Yeni yönetimin affettiği Fatih Atik, Soner Aydoğdu, İshak Doğan, Serdar Gürler ile birlikte yeterli performansı sergileyemeyen Musa Nizam, Deniz Yılmaz, Alper Uludağ için iyi bir teklif gelmesi halinde ya da oyuncuların kendilerine kulüp bulmaları halinde gönderilmelerine yönetim tarafından kolaylık sağlanacağı öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler