Trabzonspor'da bu isim geri dönüyor!

Trabzonspor’da bu sezon Süper Lig’de hiçbir maçta forma giymeyen Musa Nizam, bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçıyla birlikte sahalara geri dönüyor. Geçen sezon takımın vazgeçilmez isimlerinden olmasına rağmen bu sezon

Trabzonspor'da bu isim geri dönüyor!

Trabzonspor’da bu sezon Süper Lig’de hiçbir maçta forma giymeyen Musa Nizam, bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçıyla birlikte sahalara geri dönüyor.

Geçen sezon takımın vazgeçilmez isimlerinden olmasına rağmen bu sezon Teknik Direktör Şota döneminde kadroya dahi alınmayan futbolcu yeniden formasına kavuşacak. Nazilli maçı Musa için ligdeki Antalyaspor maçı adına da bir sınav olacak. Son haftalarda sol bekte yaşanan sıkıntıyı Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Musa ile çözmeyi planlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor