Trabzonspor'da Bu Bölge Alarm Veriyor!

Trabzonspor’da golcü sıkıntısı kadar savunmanın solunda da büyük bir problem var… Sezon başından itibaren 5 farklı isim bu bölgede tutunmaya, takıma fayda sağlamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. İlk olarak İshak, Musa Nizam ve alacakları ödenmediği için

Trabzonspor'da Bu Bölge Alarm Veriyor!

Trabzonspor’da golcü sıkıntısı kadar savunmanın solunda da büyük bir problem var… Sezon başından itibaren 5 farklı isim bu bölgede tutunmaya, takıma fayda sağlamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. İlk olarak İshak, Musa Nizam ve alacakları ödenmediği için serbest kalan Constant denendi ancak verim alınamadı.

TRANSFER İSTEDİ

Daha sonra ise genç Alper fırsat buldu ancak bu yükün altından o da kalkamadı. Son olarak da bir hücum oyuncusu olmasına karşın Yusuf Erdoğan bu bölgede görev yaptı. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu da bu bölgede bir türlü istikrar sağlayamazken, yönetim de sol bek için transfer yapılmasını talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler