Trabzonspor'da 3 futbolcu yeni yönetimin başını ağrıtabilir!

Trabzonspor'da farklı takımlara kiralanan 3 futbolcu, göreve gelecek yeni yönetimin başını ağrıtabilir...

Trabzonspor'da 3 futbolcu yeni yönetimin başını ağrıtabilir!

Trabzonspor'da çeşitli takımlara kiralık olarak gönderilen ve yeni sezon öncesi takıma geri dönecek olan 3 futbolcu, yeni gelecek yönetimin ekstra mesai yapmasına neden olacak.

Trabzonspor, hem fayda alamadığı hem de maaş yükünden kurtulmak istediği Djaniny'i Sharjah FC'ye, Koita'yı Kasımpaşa'ya ve Flavio'yu Al-Taawon'a kiralamıştı. 3 futbolcu da yeni sezon öncesi takıma geri dönecek.

Kasımpaşa'ya kiralanan Koita, daha önce yüksek maaşı sebebiyle takımdan ayrılmayı kabul etmemiş ve bir süre takımdan ayrı çalışmayı göze almıştı. Djaniny ile sezon başında sözleşme yenilenmiş ve yıllık 2 milyon Euro'yu aşan bir maaş verilmişti. Suudi Arabistan ekibi Al-Taawon'a kiralanan Flavio'nun ise yaşadığı çapraz bağ sakatlığı yeni sezon öncesi takım bulma ihtimalini düşüren bir neden olarak ön plana çıkıyor.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler