"Trabzonspor'da böyle futbolcular yok"

Toroğlu'ndan ilk yarı yorumu

"Trabzonspor'da böyle futbolcular yok"

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Trabzonspor-Başakşehir maçının ilk yarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.rnrnToroğlu'nun söyledikleri şu şekilde:

Başakşehir klasik oyun şeklini oynuyor. Kendi bildiklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar ve bunda ısrar ediyorlar. Kaleci topu ileriye atmıyor. Ayağa top yaparak çıkıyorlar. Bu çok risklidir. Trabzonspor çok akıllı başladı ve iyi başladılar. Başakşehir'in ikinci alana gelmesine izin vermediler ama 15-20 dakikada o baskıyı yaparken bir gol bulacaksın.

Bu tip maçlarda her geçen dakika tecrübeli takımdan yana olur. Başakşehir topu çok iyi kullanıyor. Arda uzun zamandır oynamıyordu. Robinho'yu da ileriye aldılar. İki oyuncu da kilit pozisyonları açtılar. İki üst düzey adam maçı bitirdiler. Trabzonspor'da böyle oyuncular yok. Tüm ipler Başakşehir'in eline geçti.

Trabzonspor'un yedekleri bebek, Başkşehir'in yedekleri dede. Başakşehir de iyi mücadele ediyor. Başakşehir kendi bildiğini iyi yapıyor. Teknik adamın da uyarları bu yönde demekki. Oyuncular başka türlü oynamaya çekiniyorlar.

Atılan iki golde de Trabzonspor oyundan düştü. Trabzonspor öyle net pozisyonlar yakalamadı. İlk 20 dakikada heralde 35 faul oldu dedim. İki tarafta orta sahada oyunu koparmak istemiyor. Bunlar hep Başakşehir'in lehine döner.

Başakşehir ayağa pas yapıyor, boşa orta atmıyorlar. Adamlar çalıştıklarının en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Trabzonspor öyle değil. Trabzonspor, orta gönderiyor. Bunlar asist değil, Başakşehir'in yaptıkları asist.rnrnTrabzonspor için bu maçı kaybetmek çok büyük bir olay değil. Trabzonspor başka bir yola çıktı. Oynadıkları takım, Türkiye'nin en hazır takımı. Trabzonspor iyi ışık veriyor. Yollarına devam edecekler. Trabzonspor, tahminimden iyi oynuyor.rnrnAjansspor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler