Trabzonspor'da bomba projeler yolda

Ulaş Özdemir Haber61’e konuştu.

Trabzonspor'da bomba projeler yolda

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir, Haber61’e yaptığı açıklamada başarısı ile adından söz ettiren sosyal medya ekiplerinin önümüzdeki dönemde çok güzel projeler gerçekleştireceğini söyledi.

Trabzonspor’un Altay’la karşılaşacağı maç öncesinde açıklamalarda bulunan Özdemir şunları söyledi;

“Medya birimindeki arkadaşlarımızın hepsi medarı iftiharımız. Bu tip çalışmaları yaparken kulüple taraftar arasındaki bağı daha da güçlendirmek amacımız. Özellikle taraftar hikayeleri çok rağbet görüyor. Taraftarlar futbolcularımızın özel hayatlarını merak ediyor. Onunla ilgili eğlenceli bir çalışmamız var. Takımımız ne kadar iyi olursa yaptığımız işler daha çok rağbet görüyor. Bu işler öncelikle camiamızın gurur duyması gereken bir şey. Ekibimiz sosyal medya gerçeği içerisinde kimi zaman çok iyi övgüler alıyorlar. O mecrayı doğru kullanmak lazım. Takımımız ne kadar başarılı olursa yapacağımız işlerde o kadar heyecanlı ve etkili olacaktır. Hatay’da Van’da ve Gökçeada’da çok vatandaşımız var. Çaykara’da yaşanan heyelan sonrası bu şehirlere bizim vatandaşlarımız yerleştirildi. Gökçeada bozkır gibiydi, bizim vatandaşlarımız gidip oralara hayat verdi. Bununla ilgili bir belgesel çalışmamız var. Kulübümüzde taraftarlara doğu bölgelerinden tutunda batının en ücra köşesine kadar ulaşmaya çalışıyor ve kendince bir şeyler gönderiyor. O çocukların duygusu bizi gururlandırıyor. Bizler Trabzonspor’u “kökleri Trabzon’da dalları bütün dünyaya uzanmış bir çınar ağacı” olarak tanımlıyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor