Trabzonspor'da Bjelica'dan yeni transfer için dikkat çeken sözler! "Riski çok düşük...

Trabzonspor'da Bjelica'dan yeni transfer Ognjen Bakic ile ilgili açıklama geldi.

Trabzonspor, Teknik Direktör Bjelica'nın raporu doğrultusunda Ognjen Bakic'i kadrosuna katmıştı. Deneyimli çalıştırıcıdan, genç oyuncu ile ilgili açıklama geldi.

Bjelica'nın Bakic ile ilgili açıklamaları şu şekilde;

"ŞANS BULACAĞI BİR TAKIM BAKIYORUZ"

Bakic aramıza katıldı. Bizimle birlikte olacak. Transfer sezonu devam ediyor, belki ona daha fazla şans bulabileceği bir takım bakıyoruz. Olmazsa bizimle 3 ay süreyle devam edecek. Ocak ayında yeniden değerlendireceğiz.

"KİRALIK GİTMEZSE ARAMIZDA OLACAK"

Bakic gelecek adına yaptığımız bir yatırım. Bürokratik problemler çıkmasa ve 10 gün önce aramıza katılmış olsaydı özellikle Balkan ülkelerine kiralık gitme fırsatı bulacaktı. Şu anda bir yere kiralık gidemezse aramızda olacak; antrenman, U-21 ve hazırlık maçlarında kendisini değerlendireceğiz.

"TRANSFER RİSKİ ÇOK DÜŞÜK"

Bakic'in kulübe neredeyse maliyeti yok. Transfer riski çok düşük. Kendisini gelecek adına önemli bir yatırım olarak görüyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler