Trabzonspor’da Bjelica’dan Hamsik sözleri “Onunla çalışmış olmak büyük bir gurur”

Trabzonspor’un Alanyaspor’u 5-1’lik skor ile mağlup ettiği maç sonrası teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’da Bjelica’dan Hamsik sözleri “Onunla çalışmış olmak büyük bir gurur”

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Alanyaspor’u konuk etti.

Trabzonspor’un 5-1’lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşma sonrası teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında Hamsik’in jübilesine de değinen Bjelica, şu ifadeleri kullandı:

Marek Hamsik beraber çalıştığım en büyük oyunculardan biri. Gerçekten harika bir insan. Bize çok yardımcı oldu. Her yerde her şeyi yapmaya çalışan harika bir futbolcu. Böyle bir vedayı hak etmişti. Gelecek hayatında kendisine başarılar diliyorum.

Saha içinde ve dışında harika bir insan. Hem saha içinde bir futbolcuyu kaybettik hem de saha dışında yaptığı yardımı kendisi bile bilmeyen birini kaybettik. Onla beraber çalışmış olmak büyük bir gurur. İşini saygıyla yapan, son anda bile antrenmanlara ilk gelen ve en çok çalışan kişiydi. Onu her zaman çok güzel hatırlayacağız.

Geldiğimiz ilk andan itibaren kendi normlarımızı oluşturma çalıştık. Bugün kazandığımız için mutluyuz, taraftarlar ve Marek için mutluyuz. Eksiklerimiz vardı ancak onların yokluğunun fark edilmemesi de büyük mutluluk. Kalecimiz Taha oynadı. Stoper Taha oynadı, Dorukhan döndü. Serkan da süre aldı. 5 gol attık ve 5 farklı oyuncu attı. Bir antrenör olarak daha fazlasını isteyemezsiniz. Son iç saha maçında galibiyet armağan edebilmek önemliydi.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor