Trabzonspor'da Bjelica'dan futbolculara motivasyon sözleri! "Artık..."

Trabzonspor'da Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, futbolcularını ligin kalan maçları için motive etmeye çalışıyor.

Trabzonspor'da Bjelica'dan futbolculara motivasyon sözleri! "Artık..."

Sivasspor maçı öncesi göreve gelen ve ilk 2 maçında henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Bjelica, Ankaragücü maçı ile ilk galibiyetini almak istiyor.

Hafta içi yapılan antrenmanlarda futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan Bjelica, bir yandan da oyuncularını motive etmeye çalışıyor.

Oyuncuları ile mini bir toplantı gerçekleştiren tecrübeli teknik adamın, "Artık kazanmak zorundayız. Sahada mücadele, istek ve hırs görmek istiyorum. Ankaragücü maçı hepimiz için çok önemli" dediği belirtildi.

Bordo mavililer, Süper Lig'in 33. haftasında 8 Mayıs Pazartesi günü sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Karadeniz ekibi, Ankaragücü maçını kazanarak Fenerbahçe maçı öncesi moral bulmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler