Trabzonspor’da Bjelica Petkovic hakkında konuştu! "Dinamo doğruladı"

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, Hırvat basınına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’da Bjelica Petkovic hakkında konuştu! "Dinamo doğruladı"

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, Hırvatistan’dan gelen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bordo mavililerin transfer gündeminde yer aldığı ifade edilen Hırvat oyuncu Nenad Bjelica, ülkesinin basınına konuştu.

Petkovic için temas olmadığını ifade eden Bjelica, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor’un ait olduğu yer en iyiler arasında yer almak. Hedef ortada. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi finansal olarak daha güçlü kulüpler var ve Trabzonspor İstanbul dışındaki en büyük kulüp. Tabii ki biz bu yarışa girmek ve yeniden Avrupa’da yer almak istiyorum.

“O MÜKEMMEL BİR OYUNCU”
Trabzonspor’un yeni transferi Mislav Orsic hakkında konuşan Bjelica, şu sözleri kullandı:

Mislav ve ben Dinamo’da iki yıl çok iyi çalıştık. Bence elde ettiği her şeyi en çok hak eden o çünkü benimle başardıklarını benden sonra da başardı. O mükemmel bir oyuncu. Dinamo efsanesi ve onu buraya getirebildiğimiz için mutluyum. Trabzonspor ondan çok şey bekliyor. Hırvat ve dünya futbolunda ait olduğu yere dönebilmesi için doğru kulüp.

Southampton’da kalmak istemediğini biliyordum. Takımın büyük iddiaları olduğu için transfer başlangıçta imkansız görünüyordu ancak bir ortaklarının olması bize yardımcı oldu.

Göztepe kulübünde sportif direktörlük yapan İvan Mance, bu transferin gerçekleşmesinde yardımcı oldu. İmkansız anları oldu ama sonunda balardık. Burada olduğu için çok mutluyum.

İnsanların Türkiye’ye ve Türk kulüplerine karşı ön yargıları var ancak geldiğimizde insanların çok iyi ve çok misafirperver olduğunu gördük. Huzurluyuz ve keyifliyiz. Evimiz güzel, deniz var ve rahatız.

Lig başladığında çok baskı olacak elbette. Galibiyet de beklenecek ancak doğru yere geldiğine ve oyundan keyif alacağına inanıyorum.

“TÜRK MEDYASININ YAZDIĞININ YÜZDE BİRİ BİLE GERÇEK DEĞİL”
Bruno Petkovic’in transferi konusunda görüşlerini bildiren Bjelica, Türk basınının gerçekleri söylemediğini ifade etti. Bjelica’nın konuşması şu şekilde oldu:

Türk medyasının yazdığı şeylerin yüzde biri bile gerçek değil. Temas olmadı ve sanırım Dinamo bunu medya aracılığıyla doğruladı. Gelecekte neler olacağını göreceğiz.

Bruno hakkında her şeyi biliyoruz. Nasıl oyuncu olduğunu ve nasıl bir kaliteye sahip olduğunun farkındayız. Dinamo’nun Bruno için beklediği rakamlara çıkabileceğimize inanmıyorum ama neler olacağını zaman gösterecek.

ORSİC İKNA EDERSE?
Bjelica’ya Bruno Petkovic transferinde onu Orsic’in ikna edip edemeyeceği sorulduğunda ise deneyimli teknik adam “Belki de Bruno’nun Trabzonspor’a gelmesi için tetikleyici olur. Bu hepimizi sevindirir” yanıtını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler