Trabzonspor'da Bjelica oyuncuları bu sözlerle motive etti!

Trabzonspor’da Teknik Direktör Nenad Bjelica, Atakaş Hatayspor karşısında alınan şok mağlubiyetle morali bozulan oyuncularını ayağa kaldırmaya çalışıyor.

Trabzonspor'da Bjelica oyuncuları bu sözlerle motive etti!

Önce Kasımpaşa, ardından da Beşiktaş galibiyetiyle dikkatleri üzerine çekmesine rağmen pazar günü yenen son dakika golüyle sahadan puansız ayrılan bordo-mavililerde Pendikspor maçının çalışmaları sürerken, Bjelica da öğrencileriyle sürekli toplantılar yapıyor.

Hırvat teknik adamın oyuncularına, “Lig çok uzun bir maraton. Bu tür yol kazaları normal. Galibiyet serimizi devam ettirmek isterdik ama bu olmadı. Şimdi önemli olan yeni bir seri yakalamak. Ben size güveniyorum, kalitemizi biliyorum. Pendikspor maçını kazanarak kaybımızı telafi edelim” dediği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor, Pendikspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı çalışmayla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde yapılan idmanda oyuncuların pas ve şut antrenmanının ardından çift kale maç oynadığı bildirildi.

Kaynak:Skorer

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor