Trabzonspor'da Bjelica maç sonu konuştu! "Kenarda ben de oynuyorum..."

Trabzonspor'da Nenad Bjelica, Beşiktaş galibiyeti sonrası konuştu.

Trabzonspor'da Bjelica maç sonu konuştu! "Kenarda ben de oynuyorum..."

Trabzonspor'da Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica, 3-0'lık Beşiktaş galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Nenad Bjelica'nın maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde;

Hak ederek kazandığımız bir galibiyet oldu. Maçı domine eden taraftık. Savunmada daha iyi işler yaptığımızı görüyorsunuzdur. Neredeyse rakibimize fırsat dahi vermedik.

Taraftarlarımıza söyleyecek söz bulamıyorum çünkü maç öncesi, maç sırasında ve maç sonunda inanılmaz destek verdiler. Aynı şekilde oyuncularımızı, kulüp çalışanlarımızı, herkesi kutlamak istiyorum.

Ömür kasık bölgesinde sıkıntısı vardı. Risk almamak için değişiklik yaptık. Onuachu’nun da ağrısı artınca oyuncan aldık.

Kamp döneminde çok sıkı çalışmıştık. Son maçlarda fizik dominasyonunu görebiliyorsunuz. Gayet iyi maçlar çıkardığımızı görebiliyorsunuz. Transfer ettiğimiz oyuncuların da yetenekli oyuncular olduğunu, işlerin bizim için biraz daha kolaylaştığını görebiliyorsunuz.
Bizimle olmayan oyuncularımız vardı ama şuan katılan tüm oyuncularımızla birlikte çok daha geniş bir oyuncu grubumuz var. Bu da işimizi kolaylaştırıyor.

Kenarda maçı ben de oynuyorum. Duygumu oyuncularımın hissedebilmesi adına duygularımı saklamıyorum. Tansiyonu yüksek bir maç oynuyorsunuz. Taraftarlar stadı doldurmuş. Onlara bir galibiyet hediye etmek istiyorsunuz. 3. Gol bizim için galibiyetin habercisiydi.
Gollere nasıl sevindiğimizi taraftarlarımız nasıl sevindiğimizi gördü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler