Trabzonspor'da Bjelica maç sonu konuştu: "Büyük işler başaracağımızdan eminiz..."

Trabzonspor'da Bjelica, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Bjelica maç sonu konuştu: "Büyük işler başaracağımızdan eminiz..."

Trabzonspor'da Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica, Kasımpaşa karşısında alınan 5-1'lik galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Bjelica'nın açıklamaları şu şekilde;

"ZORLUK ÇIKARABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNDÜK"

Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Maçın tamamında üstündük. Deplasmanlarda her zaman bu tür galibiyetler alamıyorsunuz. Kasımpaşa'nın önceki maçlarda yaptığı işlerden ötürü bize zorluklar çıkarabileceğini düşünmüştük.

"BARDHİ KALİTESİNİ GÖSTERDİ"

Bugün birçok oyuncunun performansından mutluyuz. Bardhi iki gol attı. Birçok tehlikeli atağın da mimarı oldu. Ona bu şekilde ihtiyacımız var. Kalitesini gösterdi.

"ENİS'E SABIR GÖSTERMELİYİZ"

Enis Destan ilk golümüzü attı. Onun adına mutluyuz. Kendisi genç oyuncu. Ona sabır göstermemiz gerek. Kampta, burada bir yer hak ettiğini gösterdi. Ona hak ettiği süreleri vereceğiz.

Mehmet Can ve Göktan da iyi işler yaptı. Göktan ilk dokunuşuyla klas bir gol attı. Taxi, Teklic de burayı hak ettiklerini gösterdiler.

"RAKİPLERİMİZLE İSİM BAZINDA MÜCADELE ETMEYECEĞİZ"

Elimizde çok sayıda genç oyuncu var. Burada çalışma niyeti olduğunu gösteren ve burada bir yer kazanmaya çalışıyorlar. Dolayısıyla rakiplerimizle isimler bazında mücadele etmeyeceğiz. Saha içinde cesaret, yetenek ve kalite göstererek mücadele edeceğiz.

Sakat oyuncularımız var. Transfer ile aramıza katılacaklar var. Onlar da aramıza katıldığında çok daha büyük işler başaracağımızdan eminiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor