Trabzonspor'da Bjelica için kritik hafta

Trabzonspor'da Bjalica, Deplasman kabusunu sonlandırmak istiyor.

Trabzonspor'da Bjelica için kritik hafta

Trabzonspor'da son haftalarda eleştirilen Hırvat hoca, Adana Demirspor maçını kazanarak hem tartışmaları sona erdirmek hem de yeni bir galibiyet serisinin ilk adımını atmak istiyor.

Adana Demirspor maçı öncesi sıkıyönetim ilan edildi. 2-0'dan Hatayspor'a 3-2 mağlup olunmasının ardından Pendikspor karşılaşması kazanılsa da sergilenen futbol ağır şekilde eleştirilmişti.

İlk 7 haftada istediği oyun planını oturtmakta sıkıntılar yaşayan teknik direktör Nenad Bjelica için Adana Demirspor maçı çok kritik. Deplasmanda iç sahaya oranla daha kötü bir istatistiğe sahip olan Bjelica, ligde puan sıralamasında kendisinden üst konumda yer alan rakibini yenerek hem tartışmalara son vermek hem de galibiyet serisi başlatmak istiyor.

DIŞ SAHA KAYIP

Bjelica'nın Trabzonspor ile deplasman performansı iyi değil. Dış sahada oynadığı 8 maçta 6 yenilgi yaşayan Hırvat teknik adam, sadece 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler