Trabzonspor'da Bjelica genç oyunculara değindi! "Mutlu ve gururlu hissediyorum..."

Trabzonspor'da Bjelica, Başakşehir maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'da Bjelica genç oyunculara değindi! "Mutlu ve gururlu hissediyorum..."

Trabzonspor'da Hırvat Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Başakşehir'e karşı Süper Lig'in son haftasında kaybedilen 3-1'lik mücadele sonrası konuştu.

Bjelica'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde;

"GENÇLERİN PERFORMANSINDAN DOLAYI MUTLU VE GURURLUYUM"

Öncelikle sözlerime Başakşehir'i kutlayarak başlıyorum. Bizim adımıza gayet iyi bir maçtı. İyi mücadele ettik. 80. dakikaya kadar iki tarafa gidebilecek açık bir maç vardı. O dakikaya kadar iyi mücadele ettik. Yaklaşık 13 oyuncumuz yoktu. Gençler vardı. Onların performansı ve mücadelesinden dolayı mutlu ve gururlu hissediyorum. İyi bir mücadele verdiğimizi ve iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.

"ÇIKARDIĞIMIZ İŞTEN ÖTÜRÜ MUTLUYUM..."

Sezon başında koyulan hedeflerin tamamının kaybedildiği bir dönemde böyle bir takımı devralmak kolay değildi. 45 gün geçti. İlk geldiğimiz andan itibaren hedefimiz enerjiyi değiştirmekti. Son maçlarda taktik, teknik açıdan daha iyi bir duruş gösterdik. Genele bakınca çıkardığımız işten ötürü mutluyum. Önümüzdeki sezon ne yapacağımızı çok net şekilde biliyoruz.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor