Trabzonspor'da Bjelica devreye girdi! O transferlerde önemli mesafe alındı

Trabzonspor'da Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica transferler için devreye girdi.

Trabzonspor'da Bjelica devreye girdi! O transferlerde önemli mesafe alındı

Trabzonspor'da Sivasspor maçı öncesi göreve gelen Nenad Bjelica, geçen süreçte takımı yakından tanırken yapılacak transferler için de yönetime rapor sundu.

Bordo mavili yönetim, Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, Hırvat teknik adam da bazı transfer harekatlarında aktif olarak rol almaya başladı.

Bjelica'nın, takımda görmek istediği Mislav Orsic ve Bruno Petkovic transferleri için devreye girdiği ifade edildi.

Hırvat futbolcularla ilgili olarak temasları bire bir gerçekleştiren Bjelica; Mislav Orsic ve Bruno Petkovic ile önemli bir mesafe alırken, kulüpler düzeyinde görüşmeler devam ediliyor.

ORSİC GÖZE GİREMEMİŞTİ

Sezon arasında Dinamo Zagreb'den Southampton'a transfer olan Mislav Orsic, İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamazken göze giremedi.

İngiliz ekibinin, 30 yaşındaki Hırvat kanat oyuncusunu elden çıkarmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

bjelica-transferde-devreye-girdi-3-001.jpg

PETKOVİC'İN SÖZLEŞMESİ TRABZONSPOR'UN ELİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Bu sezon attığı 14 gol ve 9 asistlik performansıyla Dinamo Zagreb'in skor yükünü çeken Bruno Petkovic'in, Hırvat temsilcisi ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Kontrat uzatmaya sıcak bakmayan Bruno Petkovic'in, Dinamo Zagreb tarafından elden çıkarılma ihtimali güçlenmiş durumda.

Hırvat temsilcisi gelecek sezonun sonunda bedelsiz olarak takımdan ayrılma ihtimali bulunan Petkovic'i satarak para kazanması bekleniyor.

bjelica-transferde-devreye-girdi-2-001.jpg

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler