Trabzonspor'da Bjelica da dayanamadı! "Hakemlerden istediğimiz tek şey..."

Trabzonspor'da Bjelica'dan hakemlerle ilgili açıklama geldi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Pendikspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Bjelica, Başkan Ertuğrul Doğan'ın hakem yönetimlerine yönelik eleştirilerine destek çıkarken, hakemlerden yardım istemediklerini, saygı beklediklerini ifade etti.

Bjelica'nın açıklamaları şu şekilde;

Başkanımız harika bir insan. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Onun, benim ve oyuncuların üzerinde baskı var. Bütün konuşulanları düşünce inanılmaz bir baskı var. Kimsenin böyle bir baskı yaşamasını istemem.

Başkanımız kendinden fedakarlıklar yaparak takımı devam ettirmeye çalışıyor. Bugünkü hakem yönetiminden kesinlikle mutlu olamayız. Çünkü çok değişik bir hakem yönetimi oldu. Başkanımız ile bu konuda aynı fikirdeyiz. Hakemlerden beklentimiz bize yardım etmeleri değil. İstediğimiz tek şey saygı. Bugün sahada o saygıyı görmedik.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor