Trabzonspor'da Bjelica açıkladı! "Bazı oyuncular alışkanlıklarını..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Bjelica açıkladı! "Bazı oyuncular alışkanlıklarını..."

Trabzonspor'un Hırvat Teknik Direktörü Nenad Bjelica, yeni sezonda nasıl bir takım izleteceklerine dair konuştu.

SİL BAŞTAN

Teknik Direktör Bjelica, alışkanlıklarından arınmış, sürekli sonuç kovalayan bir formasyonu oluşturmaya çalışacaklarını söyledi. Hırvat teknik adam camianın keyif alacağı bir ekip izleteceklerine de vurgu yaptı.

ÖZLENEN TRABZONSPOR

Trabzonspor’da geçen sezonun 30. Haftasında göreve gelen ve sürekli arayış içinde sezonu tamamlayan Teknik Direktör Hırvat Teknik adam Nenad Bjelica, geride kalan sezonda Trabzonspor’un başında 8 karşılaşmaya çıktığını hatırlatarak, bu sürecin tamamen oyunculara odaklanarak geçtiğini söyledi. Bjelica, Bordo Mavili camianın kendilerinden ne beklediğini de net olarak anladığını belirterek, “Önümüzdeki yıl ile ilgili olarak taraftarlarımıza mücadelenin, enerjinin, iyi futbolun, her maçı kazanmak için oynanacağının sözünü verebilirim. Göreve lig bitmeden gelmiş olmamın avantajlarını kullanacağız” ifadelerini kullandı.

EZBERLER TERK EDİLECEK

Transferlerin kampa kadar hazır olması içinde çalıştıklarını belirten Hırvat Teknik adam, kadroda yer alacak oyuncular ile gönderilecek oyuncular konusunda Başkan Ertuğrul Doğan ile görüşmeleri yaptıklarını ifade ederek, “Her zaman söylediğim gibi camiaya mücadelenin, enerjinin, iyi futbolun, her maçın kazanmak için oynanacağının sözünü verebilirim. Kamp sonunda bazı oyun alışkanlıklarını terk etmiş, yeni formasyonla kazanmaya odaklı bir takım izleteceğiz, buna inanıyorum. Mevcut oyuncularım ne istediğimi iyi anladılar. Bu doğrultuda geçmişe dönük tüm ezberleri bozarak hazırlık kampında yeni bir Trabzonspor ortaya çıkartacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor