Trabzonspor'da bir kötü gelişme daha! 2 yıldız oyuncu 3 hafta yok

Trabzonspor'da Nicolas Pepe ve Paul Onuachu Afrika Kupası Uluslar Kupası'nda milli takımlarının yarı finale kalması sebebiyle 3 hafta daha Trabzonspor'da yer alamayacak.

Trabzonspor'da bir kötü gelişme daha! 2 yıldız oyuncu 3 hafta yok

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Nicolas Pepe ve Nijeryalı oyuncusu Paul Onuachu, Afrika Kupası'nda takımlarının yarı finale yükselmesi nedeniyle 3 hafta boyunca takımda yer alamayacaklar.

Yıldız oyuncular, Fildişi Sahili ve Nijerya'nın yarı finalde elenmeleri durumunda üçüncülük maçına çıkacaklar. Bu durumda, Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Hatayspor maçlarında forma giyemeyecekler.

Pepe ve Onuachu, Afrika Kupası'nın tamamlanmasının ardından Trabzon'a geri dönecekler ve Pendikspor maçıyla birlikte tekrar forma giymeye başlayacaklar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler