Trabzonspor'da bir komedi gerçek oluyor

Trabzonspor'un Konyaspor'a mağlup olmasının ardından bordo mavili taraftarlar çileden çıktı. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin göreve geldiği günden bugüne hiç bir başarı sağlayamayan Trabzonspor'da bu sezon da büyük düşüşe geçilmesi sabırları taşırdı. So

Trabzonspor'da bir komedi gerçek oluyor

Trabzonspor'un Konyaspor'a mağlup olmasının ardından bordo mavili taraftarlar çileden çıktı.

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin göreve geldiği günden bugüne hiç bir başarı sağlayamayan Trabzonspor'da bu sezon da büyük düşüşe geçilmesi sabırları taşırdı.

Son üç yılda 6 teknik adam değiştiren ve onlarca transfer yapıp milyon dolar harcayan Trabzonspor bir türlü hedeflenen başarıya yaklaşamadı. Her sezon başında şampiyonluktan bahsedip büyük hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor yönetiminin özellikle son iki yıldaki transferleri yine eleştiri konusu oldu. Öyleki durumu fıkraya benzetenler de oldu. Hiçbir başarı ve elle tutulacak bir proje olmamasına rağmen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gelecek kongrede aday olmayı düşünmesi komedi olarak nitelendiriliyor. Önceki dönemde "Kupayı getirceğim" diyerek başkanlığı kazanan Hacıosmanoğlu'nun bunu da başaramadan aday olmayı düşünmesi komedinin bir başka boyutu olarak gösteriliyor.

"DOUGLAS İÇİN UĞUR'U NASIL YEDİNİZ"

Borç batağına rağmen onlarca transfer yapılıp toplamda 100  Milyon Dolarlık bir takım oluşturan bordo mavililer kendisinden katlarca düşük rakiplerine karşı adeta yokları oynuyor.Sosyal medyada transferler üzerinden yönetimi eleştiren taraftarlar örnek olarak Douglas'ı göstermeye başladı. Ağır görüntüsüyle vasatı aşamayan Douglas "Onun için Uğur'u göndermeye değer miydi" karşılaştırılmalarıyla gündeme getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler