Trabzonspor’da bir ayrılık daha! Sert sözlerle veda etti

Trabzonspor basın biriminde bir ayrılık daha yaşandı.

Trabzonspor’da bir ayrılık daha! Sert sözlerle veda etti

Bordo mavililerin basın biriminde görev yapan Levent Tan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını duyurdu.

Açıklamasında sert sözler kullanan Tan şu ifadelere yer verdi;

“Bizde genetik bir özellik var. 

Eğer ki bir olay kötüyse, yanlışsa, vasat, çirkin ve basitse içgüdüsel olarak bunun karşısında yer alıyoruz. Rahmetli dedem de böyleydi, rahmetli babam da, ben de. 
Bunu durduramıyoruz, hele ki konu Trabzonspor olunca hiç duramıyoruz. Ruhumuzda var ?

Ne yazık ki yaklaşık 8 aydır, Serdar Ekrem Şirin denen “vasıfsız” tarafından Trabzonspor’un kötü, vasat, basit, çirkin ve ısrarla yanlış yapması için saplantılı bir gayret gösteriliyor. Muhtelif kişilere defaatle anlatmamıza, uzun uzun izah etmemize, sonuçlarını ve doğuracağı yeni sonuçları büyük bir titizlikle ifade etmemize rağmen derdimizi dinletemedik. 

Nazikçe anlattık olmadı, uzun uzun yazdık olmadı… İsyan ettik, ağır konuştuk, sert davrandık, kendimizi hırpaladık, yeri geldi haddimizi aştık yine olmadı. Geldiğimiz noktada “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar” atasözünün gerçeğe dönüşmesinin önüne geçemedik. ? 

Sağlık olsun… 

Trabzonspor’un büyüklüğü mutlaka onu yeniden olması gerektiği yere, gitmesi gereken raylara oturtacaktır. Trabzonspor’u küçültmeye kimsenin gücü yetmez. 

Ancak şunun da bilinmesini isterim ki; hayatında aldığı tek ödül “Mehmet Tan özel ödülü” olanlar, Mehmet Tan’ın yarattığı gölgede serin ve itibarlı bir hayat sürenler, yine hayatında elde ettiği her şeyi Mehmet Tan’a borçlu olan bazı şahıslar mutlaka, “vicdan muhasebesi” yapılabilen bir anda tüm bu süreçte yaşananların ağırlığını hissedilecektir. 

Buna eminim! 

Ben Trabzonspor’dan razıyım. Çok güzel insanlar tanıdım, güzel ve özel insanlarda müthiş anılar paylaştım. Ekibimizdeki ve kulübümüzdeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mutluluğu da, sıkıntıyı da, hüznü ve kederi de hep birlikte paylaştık. Hepsinin gayretine şahidim, hepsinden Allah razı olsun. 

Sağlıcakla…”

Trabzonspor’da bir ayrılık daha! Sert sözlerle veda etti

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler