Trabzonspor’da bir an olsun ayrılmıyorlar

Trabzonspor’da 4 isim bir an olsun ayrılmıyor.

Trabzonspor’da bir an olsun ayrılmıyorlar

Haber61 - Spor Servisi - Antalya

Trabzonspor’da Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Abdurrahim Dursun bir an olsun ayrılmıyor.


Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor’da  Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Abdurrahim Dursun her fırsatta birlikte hareket ettiler.

Kampın son günleri gelirken 4 oyuncu hem antrenmanlarda hem de otel içinde hep birlikte hareket ediyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın hazırlık maçları sonrasında verdiği izinde bile beraber hareket eden oyuncular dün yapılan antrenmanın sorunda açma germe hareketlerini yaptıkları sırada bile birlikteydiler. Olcay genç oyuncularla özel olarak ilgilenerek onlara destek oluyor.

Olcay hazırlık maçı sonrasında yaptığı açıklamada “Abdülkadir olsun Yusuf olsun, Rahim olsun üçü de benim kardeşlerim. Hiç yanımdan ayrılmıyorlar sağolsunlar. Performanslarına bakarak tabi ki onlarda üstüne koyması lazım. Çünkü şuanda oynadıkları performans biliyorsunuz bizim Türk camiasında klasiktir üstüne koymazsan hemen çok kötü olursun. Hele genç olduğun zaman hemen havaya girdin mesajları gelir. Performansları çok iyi. İyi gidiyorlar. İnşallah böyle devam ederler. Böyle devam ettikleri sürece inanıyorum ki Avrupa’da isimlerini sık sık duyacağız. Potansiyel olarak başarabilecek futbolcular. Her gün daha çok çalışmaları lazım. Genç olduğun zaman Türkiye’de işin daha da zor. Bir maç kötü oldun mu özellikle basın onu boyuyorlar havaya girdin oluyor. Bu nedenle ben Burak abi, Onur sağolsun elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.” demişti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor