Trabzonspor’da beklenmedik ayrılık! Uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet etmişti

Trabzonspor'da beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti.

Trabzonspor’da beklenmedik ayrılık! Uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet etmişti

Trabzon sporunda iz bırakmış, saygın spor adamlarında Alparslan Özdemir, Stadyum ve Tesisler Koordinatörlüğü görevinden emekli olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabında konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Özdemir, tüm dostlarıyla vedalaştı.

Alparslan Özdemir’in açıklaması şöyle;

“Saygıdeğer Dost ve Arkadaşlarım; 05/08/ 2022 Cuma günü itibariyle Kulübümüzde yürütmekte olduğum Stadyum ve Tesisler Koordinatörlüğü görevimden ayrıldım. Bu göreve, layığı ve hakkı olan Değerli Kardeşim Elektrik-Elektronik Mühendisi Mustafa İskefiyeli getirilmiştir. Artık benim yerime O vardır. Her gerek duyduğunuzda kendisini arayabilirsiniz. Ayrıca müsabaka günleri olabilecek sorunlarınızda kendisi ve Güvenlik Müdürümüz Faruk Düzenli Kardeşimiz Sizlere yardımcı olacaklardır Sağlık dileklerimle şimdilik hoşçakalın”

Trabzonspor’da bir başka görev değişim Scout ekibinde yapıldı. Trabzonspor izleme komitesinde görev yapan Caner Çuvalcıoğlu da Ziyabey Tesislerinde görevlendirildi.

Haber61 - Spor Servisi - 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor