Trabzonspor'da bazı yanlışlar yapıldı!

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor’da Mali İşlerden Sorumlu yönetim Kurulu Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih  Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan bayramlaşma töreninde Haber61.net mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.Tüm İslam âleminin ve Trabzonspor’

Trabzonspor'da bazı yanlışlar yapıldı!

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor’da Mali İşlerden Sorumlu yönetim Kurulu Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih  Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan bayramlaşma töreninde Haber61.net mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Tüm İslam âleminin ve Trabzonspor’umuzun bayramını kutladığını belirten Abdi Serdar Üstünsalih, "Mali konular çok iç açıcı bayramda konuşulacak şeyler değil. Trabzonspor zor duruma düşecek boyutta değil. Korkacak fazla bir şey yok ama bazı yanlışlar yapıldı. Bu yanlışlar geri dönüyor. Her ne kadar hata yapılmış olsa da bunlar düzeltilebilir. Kaynak yaratmadan transfer yapmamak lazım” şeklinde konuştu.

Tuncay LAKOT / Haber 61
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor