Trabzonspor’da bazı isimler gönderilecek

Trabzonspor yöneticisi bazı isimlerin gönderileceğini açıkladı.

Trabzonspor’da bazı isimler gönderilecek

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Yöneticisi Ömer Sağıroğlu Haber61’e açıklamalarda bulunarak mevcut kadrodan bazı isimlerin gönderileceğini söyledi.

Ömer Sağıroğlu, yaptığı açıklamada “Mali tablo vahim. Konuşulacak bir şey söz konusu değil. Bulduğumuz ekonomi adına herhangi bir şey yok. Futbolcu satışı olursa ancak kasaya para girecek. Yapılanma adına mevcut oyuncularımızdan bazıları ile yollarımızı ayırmamız lazım. Kendi oyuncularımızdan vermedikten sonra kasaya para girişi yok. Şuanda satış tekliflerini bekliyoruz. Okay satıldı ama çok düşük fiyata satıldı.  Daha evvelden kaynaklanan bir anlaşma nedeniyle. Ondan gelecek olan para ve daha sonra satılacak oyunculardan gelecek olan para. Mevcut kadrodan gidecek bazı isimler var ama isimlerini vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. Giderken takıma katkı sağlayacak olan olacaktır. Bizde o para ile borcumuzdan bir kısmını düşüp bir kısmını da takviye ile beraber devam edeceğiz yolumuza” dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Bayramlaşma törenine katılmaması ile ilgili konuşan Sağıroğlu, “Başkan iki gün evvel buradaydı. Daha yeni bir torunu oldu. 5 günlük süreçte onunla beraberdi. Gelmesi için ısrarcı olamadık açıkçası” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor