Trabzonspor'da bayramda neler oluyor

SAKATLIKLAR İÇİN SEFERBERLİK Trabzonspor'un G.Saray ile oynadığı maçta sakatlanan Mustafa Yumlu ile son antrenmanda dizinde ağrı hisseden Onur'un, Osmanlıspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. İki futbolcudan da bu sezon hiçbir maçta vazge

Trabzonspor'da bayramda neler oluyor

SAKATLIKLAR İÇİN SEFERBERLİK

Trabzonspor'un G.Saray ile oynadığı maçta sakatlanan Mustafa Yumlu ile son antrenmanda dizinde ağrı hisseden Onur'un, Osmanlıspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. İki futbolcudan da bu sezon hiçbir maçta vazgeçmeyen teknik direktör Şota, her ihtimale karşı yedek kaleci Esteban ile stoperler Aykut Demir ve Medjani'yi hazır olması için uyardı. Bu futbolcuların maça yetişmemesi durumunda mini bir revizyona gidecek olan Gürcü hoca, rakibin maçlarını mercek altına aldı.

LİG ARTIK ÇOK SICAK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ligde iyi takımlar bulunduğunu belirterek, "Lig artık çok sıcak oldu. Ateş görünüyor her tarafta. Herkes herkesten puan alıyor" dedi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gürcü hoca, "Herkesin bayramı mübarek olsun. En önemlisi mutluluk, sağlık ve kazasız belasız bayram geçsin. Herkes mutlu olsun, çocukları mutlu etsin. Dedelerin elini öpsünler" diye konuştu. Gazetecilerin, "Çocuklara harçlık var mı?" sorusunu da, "Herkese harçlık var tabii ki. Parası olan versin, parası olmayan da alsın" diyerek yanıtladı. Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak konuşan Gürcü teknik adam, "Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir rakibimiz var. Lig artık çok sıcak oldu. Ateş görünüyor her tarafta. Herkes herkesten puan alıyor. İyi başladık, iyi devam etmeyi bekliyoruz. Son maça rağmen iyi bir performans göstermek istiyoruz" ifadesini kullandı.,

MEHMET'İN FORMA AŞKI

Uzun süren sakatlık sürecinden sonra Kayserispor maçında 11'de sahaya çıkan Mehmet Ekici henüz tam olarak hazır bir görüntü vermemişti. Teknik direktör Şota, yıldız oyuncuyu Galatasaray derbisinde yedek soyundurmuş ve şans vermemişti. Ekici, yeniden 11'e geri dönmek için normal antrenmanlardan sonra ekstra idmanlar yapıyor. Osmanlıspor maçında 11'de forma giymek isteyen Ekici, teknik adam Şota'nın kararını bekliyor.

Küsme şansım zaten yok

Ekici ile görüşen Şota'nın "Sana güveniyorum. Profesyonelliğine inancım tam" mesajlarıyla futbolcusunu yüreklendirdiği öğrenildi. Mehmet Ekici'nin de kendisine duyulan güvene ve kararlara sonuna kadar saygı duyduğunu vurgulayarak "Benim, küsme, forma savaşını bırakma gibi bir lüksüm zaten yok. Oynadığım zamanki kadar kulübede olduğumda da karara saygı duyarım" ifadelerini kullandığı belirtildi.

YENİ BİR SERİ İLE ZİRVEYE KONARIZ

İlk derbisinde mağlubiyet yaşayan Trabzonsporlu Douglas, bunu telafi edeceklerini söyledi. "Yaptığımız hataları düzeltmemiz gerek" diyen 27 yaşındaki Hollandalı stoper, "Bir galibiyet serisi ile ligin zirvesine yerleşmemiz şart. Bu takımda bu kapasite var" diye konuştu.

UMARIM BİTNEL İYİ YÖNETİR

Trabzon'da G.Saray derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'a tepkiler sürerken, 4. hakem Deniz Ateş Bitnel'in Osmanlı maçına atanması camiada yankı yarattı. Genel sekreter Köksal Güney, "Bu kadar olay yaşanmışken, MHK'nin bu ataması çok ilginç. Bitnel umarım Çakır gibi yanlış kararlar vermez. Çünkü sabrımız kalmadı" dedi.

MEDJANİ İDMANDA ŞOV YAPIYOR

Sezon başında takım arkadaşı Özer Hurmacı ile saha içinde yaşadığı diyalog sonrasında kulübeye çekilen Medjani, idmanlarda harikalar yaratıyor. Hem savunmanın göbeğinde hem de orta alanda görev yapabilen Cezayirli futbolcu, ilk 11'i zorluyor. Şota, Medjani'nin performansından memnun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler