Trabzonspor'da Batista Mendy açıkladı! İşte örnek aldığı 2 dünya yıldızı

Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Batista Mendy, örnek aldığı futbolcuları açıkladı.

Trabzonspor'da Batista Mendy açıkladı! İşte örnek aldığı 2 dünya yıldızı

Trabzonspor'da sezon başında Fransız temsilcisi Angers'tan kadroya katılan ön libero Batista Mendy, futbol kariyerindeki idollerini açıkladı.

Mendy, Paul Pogba ve Yaya Toure'yi örnek aldığını ifade ederken, Trabzon'da ilk etapta yemeklere alışmakta zorlandığını belirtti.

batista-mendy-trabzonspor-1-001.webp

"Pogba ve Toure"

İdollerinin kendi pozisyonunda oynayan futbolcular olduğunu ifade eden Mendy, "Bunlar kesinlikle Paul Pogba ve Yaya Toure" dedi.

"Yemeklere biraz alışmakta zorluk çektim"

Trabzon'da en çok hangi konuda zorluk yaşadığına dair de konuşan Mendy, "Başlangıçta buradaki yemeklere alışmakta biraz zorluk çektim. Alıştığım bazı yemeklerin burada da olmasını istedim içimden. Ama zaman geçtikçe buraya da alıştım ve buradaki yemekleri de sevdim. Şu anda her şey yolunda. Bunun yanında şehirden de memnunum. Daha önce bulunduğum şehirlerden sonra farklı ancak burası gerçekten sakin bir şehir ve bu iyi bir şey" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler