Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 15 Ağustos 2026 09:42 Güncellenme tarihi: 15 Ağustos 2026 10:16

Trabzonspor’da Batista Mendy için görüşmeler sürüyor! Bonservis beklentisi karşılanmadı

Trabzonspor’dan ayrılması gündemde bulunan Batista Mendy’nin Getafe ile görüşmeleri devam ediyor. Bordo-mavili kulübün oyuncu için belirlediği bonservis beklentisi ise henüz karşılanmadı.

Trabzonspor’da kadro planlamasında ayrılması gündemde bulunan Batista Mendy’nin transfer görüşmeleri devam ediyor. Fransız orta saha oyuncusunun Getafe ile temaslarının sürdüğü belirtilirken, Trabzonspor’un transfer için talep ettiği bonservis bedelinin henüz karşılanmadığı ifade edildi. Bordo-mavili yönetim, yabancı kontenjanını rahatlatmak ve yeni transferlere yer açmak amacıyla Mendy’nin geleceğine ilişkin süreci kısa süre içerisinde sonuçlandırmak istiyor.

 

BATİSTA MENDY TRABZONSPOR’DAN AYRILACAK MI?

Batista Mendy’nin Getafe ile görüşmeleri devam etmesine rağmen transfer şu ana kadar sonuçlanmadı. Trabzonspor’un oyuncu için bir bonservis beklentisi bulunuyor ve Getafe cephesinden gelen şartlar henüz bu beklentiyi karşılamadı. Transfer döneminin sonuna yaklaşılmasıyla birlikte menajerlerin kulüpler üzerinde oyuncuların daha uygun maliyetlerle ayrılabilmesi adına baskı oluşturabildiği belirtiliyor.

Trabzonspor yönetimi ise Mendy konusunda acele ederek bonservis beklentisinin altında bir anlaşmaya gitmek istemiyor. Mendy’nin geleceği bordo-mavili kulübün yabancı kontenjanı açısından da önem taşıyor. Trabzonspor’un Darwin Nunez ve olası diğer yabancı transferlerini gerçekleştirebilmesi için kadrodaki yabancı oyuncu sayısını azaltması gerekiyor. Bu nedenle Mendy ile Getafe arasındaki görüşmelerin sonucu, Trabzonspor’un transfer planlamasını da doğrudan etkileyecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!