Trabzonspor’da Batagov gelişmesi! İdmanlara başlamıştı! Oynayacak mı?
Trabzonspor’da Arseni Batagov, yaklaşık 1 aylık sakatlık sürecinin ardından yeniden takımla çalışmalara başladı. Kramponlarını giyerek antrenmanda yer alan genç savunmacı, Alanyaspor maçı öncesinde dikkat çeken gelişmelerden biri oldu.
Teknik direktör Fatih Tekke, son maçın ardından yaptığı açıklamada Batagov’un bir sonraki hafta için de tam hazır görünmediğini belirtmişti. Bu nedenle futbolcunun maç kadrosunda yer alıp almayacağı konusunda henüz kesin bir tablo oluşmadı.
Fiziksel eksiklerini kapatması için özel program uygulanan Batagov’la ilgili nihai kararın maç gününe kadar verilmesi beklense de Teknik Direktör geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçı sonrasında oyuncunun Alanyaspor maçını işaret ederek oynaması zor görünüyor açıklaması da akıllarda yer edinirken riske etmemesi bekleniyor. Bugün Alanya'ya hareket edecek Trabzonspor kafilesinde Batagov'un olup olmayacağı merakla bekleniyor.

