Trabzonspor'da Başkan Doğan'ın acı günü

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, dayısı Turgut Şahinkaya'yı kaybetti.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'ın acı günü

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, dayısı ve aynı zamanda Trabzonspor'un Denetim Kurulu Eski Başkanı, Eski Yöneticisi ve Divan Kurulu Üyesi Turgut Şahinkaya'yı kaybetti.

Trabzonspor, Turgut Şahinkaya için yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın dayısı, Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Şahinkaya'nın amcası, Eski Futbolcularımız ve Divan Kurulu üyelerimiz Coşkun, Güngör, Sebahittin ve merhum Bülent Şahinkaya'nın ağabeyi, Divan Kurulu Üyelerimiz Türker Şahinkaya ve Zerrin Şahinkaya Ongan'ın babası, Divan Başkanlık Kurulu Başkan Vekilimiz Mehmet Ongan'ın kayınpederi, Denetim Kurulu Eski Başkanımız, Eski Yöneticimiz ve Divan Kurulu Üyemiz Turgut Şahinkaya'nın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Şahinkaya'ya Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler