Trabzonspor'da Asbaşkan Zeyyat Kafkas'tan Hamsik'e plaket

Trabzonspor Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Marek Hamsik'e teşekkür edip plaket takdim etti.

Trabzonspor'da Asbaşkan Zeyyat Kafkas'tan Hamsik'e plaket

Trabzonspor'da Asbaşkan Zeyyat Kafkas, futbol kariyerini sona erdiren Marek Hamsik'e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Takımımıza 2020-2021 sezonunda katılan Marek Hamsik’in profesyonel futbolculuk kariyerini Bordo-Mavili formamız altında sonlandırma kararı almasının ardından kendisine Asbaşkanımız Zeyyat Kafkas tarafından teşekkür plaketi verildi.

Asbaşkanımız Zeyyat Kafkas, "Şampiyonluk hikayemizde Marek Hamsik ile birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. Böyle efsane bir futbolcunun kariyerini Bordo-Mavili formamız altında sonlandırma kararı alması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Biz bu ayrılığı bir veda olarak görmüyoruz. Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’ın şahsında, yönetim kurulu olarak Trabzonsporumuza verdiği emeklerden ötürü Marek Hamsik'e teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler