Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş çıkış! "Gerekeni yaparız"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, sezon arası transfer çalışmaları ve yabancı yatırımcı teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Güneş’in taleplerine her zaman destek olacaklarını vurguladı.
Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş çıkış! "Gerekeni yaparız"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan katıldığı bir canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

Doğan sezon arasında yapılacak transfer çalışmaları ile ilgili olarak "Hocamız ne isterse gereni yaparız" dedi.

Şenol Güneş'in şu ana dek herhangi bir transfer talebi olmadığını kaydeden Doğan, "Hocamızın mutlaka talepleri olacak. Biz de ne istiyorsa harfiyen gerekeni yaparız" dedi.

Öte yandan Trabzonspor'a yabancı bir yatırımcının genel ortaklık teklifinde bulunduğunu da kaydeden Doğan, "Resmi bir yazı geldi. Ciddi bir durum olursa, kongre üyelerine taşırız. Onlar kararı verir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir