Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan 100. yıl sözleri! "Yaşasın Cumhuriyet"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Cumhuriyetin 100. yılına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan 100. yıl sözleri! "Yaşasın Cumhuriyet"

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"YAŞASIN CUMHURİYET..."

Çok değerli camiamız,

Bugün, en güzel gün…

Bugün, en gururlu gün…

Bugün, en mutlu gün…

Bugün, 100. yılımız…

Ama ilk günki aşkla nice yüzyıllara yürüyeceğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümünün coşkuyla kutlandığı gün…

Bugün, Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kutsal destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin bir güneş gibi doğduğu gün…

Bugün ve bugünler… Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın daha da sağlamlaştırılması gerektiğini bizlere hatırlatırken, O’nu yüceltme ve yaşatma görevini nesilden nesile sürdüreceğimizi güçlü bir şekilde vurgulamak isterim.

Trabzonspor Camiası olarak, Cumhuriyetimizin temel ilkelerine her daim sahip çıktık, sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Kurucu Liderimiz Atatürk’ün, Trabzon’u ziyaretindeki o ifadeleri pusulamızdır.

“İlk defa Samsun'a ayak bastığımda bana kalp kuvveti verenlerin ilk sırasında Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım.”

Bu vesile ile Trabzon’un dünya markası olan Trabzonsporumuzun tüzüğünün amacımızı ifade eden 7’inci maddesindeki şu ibareyi de hatırlatmaktan geçemeyeceğim:

“Trabzonspor Kulübü, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çağdaş spor anlayışını ve ahlakını yaygınlaştıran, olgunlaştıran ve gelişmesini sağlayan…”

Geleceğe daha büyük ümit ve inançla baktığımı, azim ve kararlılıkla temel ilkelerimizden ayrılmadan yürümeye devam edeceğimize dair kararlılığımızı vurguluyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.

Kulübümüzün Onursal Üyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Nice Yüzyıllara… Yaşasın Cumhuriyet!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler