Trabzonspor'da Başkan Doğan karşılaştıkları zorluğu açıkladı! "Ellerinde ciddi kontratlar var..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan karşılaştıkları zorluğu açıkladı! "Ellerinde ciddi kontratlar var..."

Trabzonspor'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ziyaret eden Başkan Ertuğrul Doğan, görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"ELLERİNDE CİDDİ KONTRATLAR VAR..."

Transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da eldeki oyuncularla yollarını ayırmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Doğan, "Elimizde bir sürü oyuncu var, bunları çıkarmamız lazım. Oyuncuların elinde ciddi kontratlar var, bunların üstesinden gelmemiz lazım. Süreç zor ama taraftarımızın bize güvensin. Kulübünün, hocasının yanında olsun. Oyuncularına sahip çıksın" dedi.

"RAKİPLERİN TRANSFERLERİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ"

Rakip takımların yaptığı transferlere dair yöneltilen soruya da yanıt veren Trabzonspor Başkanı Erturğul Doğan, "Yaptığı transferlerin bedellerini kendileri ödeyecek. Bizi ilgilendirmez. Her şey yapılan transferlerle bitmiyor. Trabzonspor geçen yıl tarihin en yüksek maliyetli kadrosunu kurdu, sonuçlar ortada. Sahada birlik olmadığın müddetçe kurduğun kadronun bir anlamı yok. Biz şu anda sahada mücadele etmeye ve kuracağımız kadronun parasını ödeyebilmeye odaklandık. Trabzonspor takımı her zaman zirve yarışının içerisinde olacaktır" diye konuştu.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
54 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler