Trabzonspor'da Başkan Doğan biten transfer sayısını açıkladı! "2 transfer daha imza aşamasında..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan biten transfer sayısını açıkladı! "2 transfer daha imza aşamasında..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Karagümrük karşısında alınan 4-0'lık galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından A Spor'a açıklamalarda bulunan Başkan Doğan; Karagümrük maçı, Beşiktaş ile oynanacak final ve transfer çalışmalarına dair konuştu.

Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Trabzonspor'un bu sezonki ana hedefi kupa ve lig üçüncüsü olmak. Emin adımlarla ilerliyoruz.

İstanbul'daki taraftarlarımıza teşekkür ederim. Hafta içi olmasına rağmen tribünde yer alıp bize itici güç olarak destek oldular.

Beşiktaş'ın da ana hedefi bizimle aynı. Öncelikle önemli olan dostluk. Sakatlık olmasın, sahada iyi oynayan kazansın. Saha dışı faktörler devreye girmesin, hak eden de galip gelsin.

Beşiktaş ile karşılaşmalarımız keyifli oluyor. Beşiktaş camiası ile aramız iyi, yine dostluk kazanacaktır. Maçın dostça geçmesini istiyoruz. Her iki camia da kupayı istiyor. Trabzonspor - Beşiktaş maçları bir derbidir, o gün iyi olan kazanacak.

Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Biten 3 transferimiz, hatta 4 diyebiliriz, biri de imza aşamasında. Önümüzdeki günler içerisinde 2 transferi daha imza aşamasına getireceğiz diye umut ediyoruz. Yeni sezon planlamasını çok önceden başlattık. Hocanın ekibi, bizim ekibimiz ve yurt dışı referanslarıyla hareket ediyoruz. Hem genç hem de tecrübeli oyuncular aramızda olacak.

Transferlerin yüzde 80'inin ilk hazırlık dönemine yetişmesini istiyoruz. Ciddi aşama kaydettik. Liglerin tamamlanmasını bekliyoruz. Sözleşmesi bitecek oyuncular da hızlı ilerliyoruz ama bonservis verilecek oyuncularla pazarlıklar sürdüğü için biraz daha uzun sürebiliyor. Dikkatli davrandığımız bir transfer dönemi geçiriyoruz. Yeniden İstanbul'da köprüde Trabzonspor bayrağını dalgalandırmak istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler